Aktiviti
DANA PERLU YWM BANTU 100 BUAH KELUARGA TERJEJAS DI NEGERI SEMBILAN
16-08-2021

Kuala Pilah, 16 Ogos 2021 - YWM mendapat maklumat bahawa terdapat 100 buah keluarga B40 yang amat memerlukan bantuan makanan pada waktu ini. Prihatin akan keadaan ini Dana Perlu Yayasan Waqaf Malaysia terus mengagihkan sebanyak 100 pek makanan keperluan kepada wakil persatuan untuk diagihkan kepada semua keluarga ini. Sumbangan Dana Perlu YWM ini tidak mengira kaum, bangsa atau agama.

Walaupun sumbangan daripada YWM ini tidaklah sebesar mana, tapi sekurang-kurangnya dapatlah mengurangkan sedikit beban mereka. Kami mendoakan agar para penerima ini sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harian mereka.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada Persatuan Amal dan Kebajikan Al Baasith Negeri Sembilan yang membantu mengagihkan bantuan ini kepada mereka yang memerlukan.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program Dana Perlu di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.


Kongsi Kongsi