Aktiviti
DANA PELAJAR YWM SUMBANG 10 BUAH TABLET DI SK MANONG, PERAK
14-08-2021

Manong, 14 Ogos 2021 - Dana Pelajar Yayasan Waqaf Malaysia terus menyantuni anak-anak pelajar yang terjejas. Penyerahan sebanyak 10 unit tab telah diserahkan kepada Guru Besar Sekolah Kebangsaan Manong oleh YBrs. Prof. Madya Dr. Amir bin Shaharuddin, Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Waqaf Malaysia. Tidak banyak yang kami dapat bantu, tetapi InsyaAllah ia dapat mengurangkan sedikit beban yang mereka hadapi. Setidak-tidaknya, kami dapat melihat kegembiraan yang terpancar di wajah mereka.

“…terima kasih Yayasan Waqaf Malaysia prihatin akan anak-anak kami yang ketiadaan peranti untuk belajar di rumah..”

Ucapan terima kasih ini kami panjangkan kepada semua penyumbang Dana Pelajar YWM. Amanah anda kami agihkan sebaiknya.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program Dana Pelajar di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka. Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPELAJAR

Semoga wabak Covid-19 ini segera hilang di bumi Malaysia dan di dunia agar semua mereka yang terjejas dapat kembali menikmati kehidupan seperti sebelum ini.

‎اللهم إني أعوذ بك من البرص والجنون والجذام ومن سيئ الأسقام

“Ya Allah aku berlindung denganMu daripada penyakit sopak, penyakit gila, penyakit kusta dan daripada segala penyakit berbahaya yang lain.”


Kongsi Kongsi