Aktiviti
DANA PERLU YWM AGIH 20 PEK MAKANAN KERING KEPADA PEKERJA PEMBERSIHAN DAN KESELAMATAN DI IPD BANTING
06-07-2021

Banting, 6 Julai 2021 - Kami mendapat perkhabaran daripada pihak IPD Banting bahawa terdapat 20 penerima daripada sektor pembersihan dan keselamatan yang sedang memerlukan bantuan keperluan asas. Menurut Ustaz Hafiz (wakil daripada IPD Banting) mereka ini antara yang terjejas pendapatannya sejak pandemik Covid19 melanda. Prihatin dengan keadaan mereka, kami terus menyediakan pek makanan kering untuk diserahkan kepada semua keluarga ini.

Alhamdulillah, urusan dipermudahkan dengan kerjasama pihak IPD Banting. Lega sedikit hati kami melihat kegembiraan di wajah para penerima. Berulang-ulang kali mereka menzahirkan rasa syukur atas sumbangan ini.

Sumbangan dari YWM ini tidaklah sebesar mana, tapi sekurang-kurangnya dapatlah melegakan sedikit kegusaran mereka hari ini.

Kami mendoakan agar para penerima ini sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harian mereka. Ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak IPD Banting yang banyak membantu YWM mengagihkan sumbangan ini.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program Dana PERLU di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.


Kongsi Kongsi