Aktiviti
Majlis Bacaan Yasin dan Majlis Perpisahan Pelajar Praktikal dan Pembantu Pembersihan
18-02-2022

Putrajaya, 18 Feb 2022 - Telah berlangsung sesi bacaan yasin bersama kakitangan YWM bagi mendoakan kesejahteraan kakitangan YWM dan ahli keluarga yang kurang sihat dan dijangkiti covid-19 serta bacaan tahlil buat bapa kepada Encik Mohd Zainol Abidin bin Mamat, kami mendoakan semoga ruhnya ditempatkan bersama orang-orang yang beriman InsyaAllah.

Selain itu turut meraikan, Cik Nurzawani binti Bahaddin, pelajar praktikal yang menamatkan latihan praktikal hari ini. Semoga segala pengalaman dan ilmu yang diperolehi sepanjang 6 bulan tempoh latihan di Bahagian Kewangan YWM dapat dijadikan kenangan terindah dan panduan berguna apabila memasuki alam pekerjaan kelak.

Turut diraikan, Kak Ami, pembantu pembersihan pejabat kami yang akan kembali ke Indonesia sedikit masa lagi. Beliau merupakan pembantu di YWM semenjak 13 tahun lalu. Kami seluruh kakitangan YWM mengucapkan jutaan terima kasih di atas khidmat yang sangat baik bagi memastikan keselesaan kami. Kak Ami sudah kami anggap seperti sebahagian dari kakitangan YWM, bahkan kemesraan dan perhubungan kami adalah seperti keluarga. Kami mendoakan semoga perjalanan Kak Ami pulang ke kampung halaman dilindungi Allah dari sebarang musibah dan halangan.

Semoga kita bertemu lagi di lain masa InsyaAllah.


Kongsi Kongsi