Aktiviti
YWM Santuni Pertubuhan Kebangsaan Orang Kerdil Malaysia
15-12-2021

Kuala Lumpur, 15 Disember 2021 - Alhamdulillah, kini pergerakan seharian kita telah kembali seperti sediakala apabila sempadan daerah, negeri dan negara telah dibuka. Namun harus diingat, perjuangan menentang Covid-19 masih belum berakhir. Ramai insan yang terkesan dengan penularan wabak Covid-19 ini sama ada melibatkan nyawa orang tersayang mahupun kehilangan sumber pendapatan.

Prihatin dengan golongan yang terjejas ini, YWM telah turun ke pejabat Pertubuhan Kebangsaan Orang Kerdil Malaysia untuk menyampaikan 50 pek makanan kering kepada ahli-ahli pertubuhan. Sumbangan yang menggunakan Dana Perlu telah disampaikan oleh Encik Mohd Syamidy bin Mat Jusoh, Pembantu Tadbir Bahagian Pemasaran dan Korporat YWM.

Tiada kata yang dapat digambarkan selain rasa bersyukur dan terima kasih oleh wakil pertubuhan kepada semua masyarakat yang menyumbang kepada program Dana Perlu YWM. Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program DanaPerlu di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.


Kongsi Kongsi