Aktiviti
DANA PERLU YWM SANTUNI KOMUNITI TERJEJAS PENDAPATAN DI BUKIT RAJA, KLANG
26-07-2021

Bukit Raja, 26 Julai 2021 - YWM mendapat maklumat bahawa seramai 9 buah keluarga yang sedang dalam keadaan memerlukan bantuan makanan segera. Mereka ini merupakan keluarga yang terjejas pendapatannya sejak pandemik Covid19 melanda negara lebih-lebih lagi pada PKP 3.0 ini.

Sumbangan Dana Perlu YWM ini tidak mengira kaum, bangsa atau agama. Siapa pun yang memerlukan InsyaAllah YWM akan bantu. Prihatin dengan keadaan mereka, YWM terus menyediakan pek makanan kering untuk diserahkan kepada semua keluarga ini.

Kesemua pek makanan telah diagihkan kepada semua penerima. Walaupun sumbangan daripada YWM ini tidaklah sebesar mana, tapi sekurang-kurangnya dapatlah mengurangkan sedikit beban mereka. Kami mendoakan agar para penerima ini sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harian mereka

Ribuan terima kasih diucapkan kepada wakil penduduk setempat yang banyak membantu urusan pengagihan pek makanan ini.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program #DanaPerlu di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

‎جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.


Kongsi Kongsi